-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltanz
nagyúr
válasz
dabadab #5484 üzenetére
Én is az XFS -rõl olvastam, hogy nem volt probléma vele, de lehet inkább aról van szó relatív kevés helyen használják és még nem állt elõ bonyolult szituáció ahól hiba történt volna.
Az adat titkosítás nézegetem akár EXT3 EXT2 fájlrendszeren létre lehet hozni titkosított fájlrendszert (több eszközre is kimenthetõ a kulcs, ha az egyik elveszik pl.) ez a LUKS féle algoritmus 2.6 os kerneltõl támogatott (épp mérhetõ teljesítmény csökkenéssel operál). Lényegesebb, akár felfogható egy online check eljárásnak is, (igaz csak adategyezésre alkalmas és persze elötte az integritást ellenõrzni kell) azaz elfogadható biztonságban tudhatjuk adatainkat egyszerre mindkét szinten.
-
törölt tag
válasz
dabadab #5484 üzenetére
talaltam par tesztet es ott az xfs-t javasoljak, bar a procihasznalata picivel nagyobb az ext3-nal, viszont nagy fastrukturakon gyorsabb volt (letrehozas, kereses, stb). sosem hasznaltam. viszont masfel-ket evesek az altalam latott tesztek, azota valtozhatott is a dolog.
lehet legjobb az lenne ha a sajat vasadon probalnad ki (ha van lehetoseged). vagy egy masik vinyoval, esetleg egy felszabadithato particioval, mert adott konfigon is mulhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- SSD kibeszélő
- alza vélemények - tapasztalatok
- Nyaralás topik
- Túraautó topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged