-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Nagytalp #4621 üzenetére
Hát jah. A múltkor böngésztem a wikipédiát egy kicsit. Azóta a dd a kedvenc parancsom. Ha egy-két alap csomag fenn van, az aztán mindenre jó. Pl. CD / DVD írás konzolban.
Adott egy A64, MSI VIA K8T800 chipsetes lap, ATI 9600AGP. Nagyon alapfelahsználó szintű ismerősöm használná a gépet, net, multimédia, irodai munka, (pasziánsz
) a feladatkör. Ingyenessége, stabilitása folytán rábeszéltem egy Mandriva disztribre. A VGA-t nem jól ismeri fel, csak 800*600 a felbontás (KDE-ben, állítani sem lehet), xorg.conf manuális szerkesztésével sem orvosolható. Anno ilyennel találkoztam a notebookomon, egy i915resolution nevű csomagot kellett telepíteni. Annak a manualja valami olyasmit írt, hogy betöltődés után a VGA BIOS-ból kiolvasott felbontások egy szabványos értékét kicseréli a nekem kellőre, így ment az 1280*800-as felbontás. Nincs valami hasonló a Radeon 9600-hoz is? Vagy itt szerintetek más eredetű a gond.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Autós topik
- Battlefield 6
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Iphone 14 Plus Lila 128GB AJÁNDÉK TÖLTŐ // Számla // Garacia //
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest