-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Nagytalp #4621 üzenetére
Hát jah. A múltkor böngésztem a wikipédiát egy kicsit. Azóta a dd a kedvenc parancsom. Ha egy-két alap csomag fenn van, az aztán mindenre jó. Pl. CD / DVD írás konzolban.
Adott egy A64, MSI VIA K8T800 chipsetes lap, ATI 9600AGP. Nagyon alapfelahsználó szintű ismerősöm használná a gépet, net, multimédia, irodai munka, (pasziánsz
) a feladatkör. Ingyenessége, stabilitása folytán rábeszéltem egy Mandriva disztribre. A VGA-t nem jól ismeri fel, csak 800*600 a felbontás (KDE-ben, állítani sem lehet), xorg.conf manuális szerkesztésével sem orvosolható. Anno ilyennel találkoztam a notebookomon, egy i915resolution nevű csomagot kellett telepíteni. Annak a manualja valami olyasmit írt, hogy betöltődés után a VGA BIOS-ból kiolvasott felbontások egy szabványos értékét kicseréli a nekem kellőre, így ment az 1280*800-as felbontás. Nincs valami hasonló a Radeon 9600-hoz is? Vagy itt szerintetek más eredetű a gond.
HGyu
Új hozzászólás Aktív témák
- Túraautó topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Gigabyte alaplap topik
- Hegesztés topic
- DVBViewer
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Gyermek PC játékok
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest