-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
urandom0 #34149 üzenetére
Folyamatosan online szokott lenni.
Igazából ~3éve használom és összesen ~50%-ban üzemelt megszakításokkal, de valahogy mostanában elmérgesedni látom a támadásokat és volt egy furcsaság is a Debian esetében, amikor egyik reggelre annyira megadta magát a gép, hogy még az nginx sem volt elérhető és az ssh sem.
Valami számomra nem értelmezhető hibát kaptam konzollal belépés után az sshd systemd status-ról. De sajnos akkor annyira pánikoltam, hogy nem mentettem semmit, hanem töröltem.
Most hagyom kicsit szenvedni a rendszert és pár nap után mentek minden log-ot és infót aztán átnézem őket. Lehet tanulságos lesz a későbbiekre vonatkozóan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Íme az új Android Auto!
- One mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest