-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dißnäëß #33756 üzenetére
Nem tudok kungfuzni...
Mondjuk ahhoz képest, hogy megoldást nem hoztál
Vagy nem értetted, amit leírtam. Mivel a Cinnamont szidtad és annak semmi köze ahhoz, ami miatt mérgelődtél, írtam, hogy a Nemo fájlkezelő kiírja, amikor a művelet befejeződött és azt is leírja, hogy kihúzhatod a pent, ha véletlenül hirtelen tanácstalanság fogna el. Piszok hamar megjelenik az ablak és ugyan kungfuzni nem tudok, azért 10 éve használom a Cinnamon Nemo párost. Ha viszont nálad sok idő, mire megvan a cache kiiratása, ott valami rohadt lassú hardver van és csak rendkívüli zsenialitással bíró user akarná pont a cache letiltani ilyenkor.
No mindegy, mivel annyira bugyuta volt az egész kérdés, azért javasoltam a Kezdő topikot, mert ott ez megszokott, igaz ott is csak a max egy-két napos userektől.
De amúgy mit csináltál és hogyan oldottad meg, vagy az titok?
Megyek már...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged