- Gaming notebook topik
- LG LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gigabyte alaplap topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tvamos
nagyúr
válasz
growler #33536 üzenetére
No, az lett a megoldás, hogy a home-ot átméreteztem a gparteddal, majd a partíciókat egyesével másoltam, szintén a gparteddal. Utána beraktam a meghajtót a laptopba, és simán indult a gép, szóval az asztali gépet szét sem kellett szedni.
Sajnos a rescuezilla nem indult el az asztali gépemen, de szerencsére volt egy LM USB drive-on.
Az egész nem tartott egy órát.
Minden annyira egyezerűen ment, szinte azt keresem, mi lett elcseszerintve.
-
tvamos
nagyúr
válasz
growler #33536 üzenetére
Nem is tudtam, hogy a gparted tud ilyet. Igy azert egyszerubb lenne...
Rajottem, hogy egy rakat steam jatek van a gyereknek letoltve, es az fogja a helyet. Le tudom en azokat gyalulni valahogy? Szerintem akkor siman ramenne minden az 500GB-ra. (Ezt nem annyira latom a sajat felhasznalommal.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest