- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
a debian konzervativizmusához még annyit: a mostani stable-ben főverziót léptek a thunderbirddel, amit egyébként nem szoktak. csak az új tb bugos, viszont átírja a konfigjaidat, ezért nem lehet downgradelni.
milyen jó (nem), hogy a debian megszegte a saját elveit... a régi tbird működött, csak pár idiótának megint fontos volt nyüzsögni, így felraktak újabbat. az meg bugos.
ráadásul a debian egy disztró. miért baj, hogy van egy disztró, ami ezt gondolja? ha neked nem tetszik, választasz másikat.
-
bambano
titán
azt mondtad, hogy a debian ragaszkodik a régi kernelhez.
láthatóan nem ragaszkodik, hiszen itt van egy 5-6 napos kernel, gyári debian, felrakhatod.nem tudom, miért használnak bsd-t tűzfalnak, de mint írtam, nem mostanában néztem.
"Nem azt írtam, hogy nem végezheti, hanem az, hogy rohadt lassú lesz egy HW gyorsítotthoz képest.": valójában akkor lesz lassú, ha egyébként a feladat kisámfázza a cpu-t. illetve ott van még az a téves általánosítás is, hogy nem választod szét a kategóriákat. Azokban a szegmensekben, ahol a mikrotik is versenyez, a pc egyértelműen mindig gyorsabb routernek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Fogyjunk le!
- ASUS notebook topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony Xperia T - trónok harca
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i7-3720QM I 16GB I 250GB I Nvidia I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest