- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában...
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mikor kérte a passphrase-t, akkor entert ütöttem. Vagyis elvileg nincs passphrase. Ugyanezen a gépen van git szerverem a git felhasználó alatt, ott ez a pubkey működik.
Nekem ez gyanús:
can't open /dev/tty: No such file or directory
Hogy ezt a Windowsos gép cmd-je adja vissza. Mert hát ez Linuxos fájlrendszerben keres valamit Windows alatt. Vagy nem tudom.Netszemete:
A useremnek van jelszava.
Új hozzászólás Aktív témák
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HP 65W töltő eladó
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5520 - i5-2520M I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő