Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
olivera88
veterán
válasz
bambano #31542 üzenetére
A Python scriptben nincs ha arra gondolsz. Bár asszem az nem okoz gond, mert próbáltam pár éve. Se a grib fájlban nincs.
f_sanyee A support azzal verzióval próbálta amit én használok, de azt nem tudom hogy a forrásból telepített verzióval, vagy az Anaconda-val telepített verzióval.
Egyik esetben volt hogy valamiért nem működött az Anacondás verzióval egy dolog ami a forrásból telepitett verzióval működött. Az viszont más jellegű hiba volt, olyan hogy a hőmérsékletet Kelvinből nem konvertálta át °C ra, bár a térkép elkészült de fehér maradt.
És arra volt megoldás, csak egy kis rövid sort kellett beszúrni a scriptbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Ford topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Óvodások homokozója
- Eredeti játékok OFF topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- E-book olvasók
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest