Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Kösz szépen, ezekre rá fogok nézni. Tudtam, hogy rád számíthatok.
A többieknek szép sorban: tudom, kicsit nehéz, hogy spéci igényeim vannak. Azért a haladó topikban kérdeztem. Ha csak az kéne hogy letitkosítsak valamit valahogy, arra van már több multiplatform megoldásom is.
A Java, meg igen, bloat. Headert meg lehetőleg nem akarok, akkor se, ha az AES törhetetlen gyakorlatilag.
Ez a PDF viszont így másodszor belegondolva nem tűnik hülyeségnek! Először nem tetszett az ötlet, de most, hogy belegondolok, a PDF formátum is támogat AES titkosítást, és a PDF-et minden platformon megnyitja egy valamilyen tetszőleges pdf olvasó, nem kell hozzá spéci app meg szoftver. Igaz nem plain text megoldás, de végül is nem is annyira bloat, Zathurával terminálból meg tudom nyitni, nem egy nagy tétel. Szóval ki fogom próbálni, meg megköszönném emvynek is az ötletet, meg hogy foglalkozott a problémával. Még ha ebben a formában, amiben ő írta nem is jön be, de ötlet formájában hasznosulhat ez a megközelítés, és egyszerűbb és időkímélőbb lehet, mint nekem forráskódokba belenyúlkálni. Persze nem tökéletes megoldás, mert headerje meg figyelemfelhívó jellege van a tiktosított pdf-nek is, de a módszer egyszerűsége csábító.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i5 12400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3925, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest