Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Frawly #28187 üzenetére
Ez lesz. Bár igazság szerint inkább csak a kihívás miatt - illetve hát privát családi fotók, hobbi fotósként tele vagyok RAW fájlokkal, szép emlékekkel, kigyepáltam már rengeteget, de hát így is maradt, 8 éve gyűlik..
Szóval nekik valami "redundáns" megoldást keresve agyaltam egy raid1-es tömbön, bár logikai hiba (félrenyomok és törlök) ellen nem véd, de valahogy mégis megnyugtat.
Amin még agyalok, hogy egy másik lokáción elhelyezek egy kis mini gépet vmi linux-al és arra át-sync-eltetem a fájlokat rendszeresen. Nálam most lett 1000-es Digi, anyámnál meg szintén elérhető ott, ahova most költözik pár hónapon belül és akkor lenne a pincében egy kisfogyis mini ITX kütyüje benne egy X terás HDD-vel, első sync SATA-n a gépemben, aztán leviszem hozzá a kütyübe az egyik vinyót, rendszert telepítek, kis szoftver konfig és ollé.
Így ha magamnál bármit elcseszikélek, ott még mindig meglesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Android szakmai topik
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- Azonnali informatikai kérdések órája
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év teljeskörű gar.
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest