- Amazon Kindle
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Az MSI legfrissebb grafikus kártyái push-pull hűtést kaptak
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
davidvarga
tag
válasz
Frawly
üzenetére
Igen az összehasonlítás nem működött. Valószínűleg rosszul is fejeztem ki magam. A fájlokban végülis számsorok vannak és azt szeretném tudni van e köztük (vagyis a két fájlban van e eggyező számsor) mint mikor keresést hajtok végre egy szövegben, csak ugye az elég sokáig tartana egyesével rákeresni. Pl. 1.fájl 1.sor 5855. 2.fájl 56.sor 5855, és nekem csak az egyező számsorokat kéne hogy kilistázza egy külön fájlba, ha van. Fold parancshoz van kapcsoló ami el is menti a tördelt fájlt, mert nem találtam ilyen infót.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2919
- Update 10.10. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest