-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleee24
tag
válasz
ubyegon2 #25282 üzenetére
Köszönöm, de megvolt, elolvastam a kezdőtopicot mielőtt nekikezdtem (nem kell rákeresgetni sem ha lenyitogatja az ember.
)
Sajnos ettől függetlenül szívja az akksit, valami nem jau
Ahogy bambano írta valószínűleg az én készülékemben lesz a hiba.De értékelem hogy próbáltok segíteni, király kis közösség van itt
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Subaru topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Chromecast topic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged