- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- M.2 SSD: hova tedd, hogy a leggyorsabb legyen?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen egeret válasszak?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
Van az alaplapon is tüskesor az USB2-nek, illetve USB3-nak. De az nincs kivezetve. A hátlapi USB- be csatlakoztatva viszont működnek az eszközök, ahogy írtam. Sebességet majd alkalomadtán nézek, mert kell szereznem egy PS/2 billentyűzetet. Mert most az USB-s nem játszik.
Dmesg-ben ezzel kapcsolatban annyi van, amit bemásoltam.
Tápot majd még megnézem, mert nem vagyok biztos a PicoPSU-ban... Mondjuk, ha a CPU-nak elég, nehogy kevés legyen már az USB-nek. Persze az egyik 5V-os ág lehet akár hibás is. Azzal nem vagyok tisztában, hogy valamelyiket csak az USB vezérlő kapja-e.
Most kaptam garis cserében a lapot, így ismét van 3 év garim. Viszont mivel igazából működik, visszavinni nem akarom, mert bevizsgálják, majd azt mondják, hogy jó és még én fizethetek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Sorozatok
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest