Hirdetés
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- Memóriakártya topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
bencze
üzenetére
Elnézésedet kérem, a tmux sem tudja azt, amit szeretnél.
Én ssh-n nyitott session fenntartására használtam, de nálam azért szokott volt megszakadni egy-egy ssh session, mert ha lecsuktam a gép fedelét, a windows lelőtte a wifit, a lekapcsolt wifi miatt meg a putty eldobta az összes kapcsolatát.
Szóval az ellen véd, ha mondjuk alt-F4-gyel vagy egyéb módon zárod az ablakot, de a Ctrl-D ellen sajnos nem. -
Tóniszomszéd
csendes tag
válasz
bencze
üzenetére
Én nem tudok olyan lehetőségről, hogy konfig fájlban/runtime paraméterként át lehetne adni ilyesmit a putty-nak. Viszont open source.
De esetleg nézd meg a tmux (a screenhez hasonló szoftver) leírását, abban volt valami olyan, hogy kilépés után is megmarad a session, de nem emlékszem a részletekre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem lesznek kitömve VRAM-mal az új VGA-k a gyártók szerint
- BestBuy topik
- Memóriakártya topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 2 GB VGA, új kijelző és akkumulátorok
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi