Hirdetés
- Fujifilm X
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Olyan erőre tettek szert a böngészők, ami átformálhatja a piacot
- Milyen házat vegyek?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Jester01
üzenetére
Ahogy nézem igazából 3 fontos dolog van ebben az imageben. A vmilnuz, az initrd és a filesystem.squashfs.
Utóbbi tartalmazza a fájlrendszert. Ezt tölti be a ramba igen, read-writenak (írhatónak).
Namost nekem tulajdonképpen csak az kéne, h kikapcsoláskor mentse bele ebbe a cuccba a módosításokat.
Ez az unionfs számomra ismeretlen... Google sem segített sokat, csak azt tudtam meg, h mi ez. Azt nem, h hogy lehet használni...

Szerk.: ha jól sejtem, akkor a debootsrepre van szükségem az nfs fájlrendszerhez. Na majd holnap kipróbálom!

Ui.: köszi a gyors választ!

Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Jackson elektromos gitár
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest