- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #23251 üzenetére
User error volt...
Eddig csak debianon használtam freeradiust, ott csak telepíteni kellett és módosítani a users fájlt. De ennél a fordított verziónál üres volt a mappa.
Beletettem egy debianos konfigot.
Viszont a modules mappa is üres enélkül meg nem tudja betölteni őket. Az eap, meg az sql pl definiálva van a default fájlban, ezért szükség lenne a modulokra, mert így nem tudja betölteni ---> nem indul el. A mods-available mappában benne vannak a modulok, viszont ha átmásolom a számomra fontosakat, akkor ilyesmiket dob:
/etc/raddb/modules/sql_sqlite[9]: Failed to link to module "rlm_sqlite": Fil
e not found : File not foundPróbáltam átmásolni az egész konfig mappát debianról, de az elérési utak mások...
Ui.: ha nem jó topikba írok, pls irányítsatok át, de fontos lenne a válasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, MS3091, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest