- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
syler123 #23172 üzenetére
Én is követem ám az eseményt.
Szerintem:
1. Win alatt a partíciós táblát konvertált át MBR-ről GPT-re és NTFS-sel formázd. Szerintem nem kell full format, csak gyors.
(Én mondjuk Linux Mint alatt, Gparted-del az MBR a partíciós tábla törölném, és ott állítanám be a GPT-t és az NTFS formázást, de ha biztosra akarsz menni, akkor Win alatt.)2. Utána a Linux Mint alatt, Gparted-del a GPT-t visszatörölném és MBR-re visszaállítanám, és NTFS helyett EXT4-et állítanék be.
3. Utána OpenWRT-n csekkolni a rackben USB-n. Illetve Linux Mint alatt USB-n is.
4. Ha megint readonly lesz a dmesg hibák miatt, akkor a vinyót USB helyett natív SATA-ben próbálnám rákötni a gépre, hogy ott látszik-e a dmesg hiba és readonly lesz-e. Nincs mondjuk eSATA csatlakozó a gépen? Arra is lehetne kötni. Így ugyanis kizárható lenne, hogy a Jmicron rack okozza-e a hibát.
Amúgy BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Háztartási gépek
- Autós topik
- További aktív témák...
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest