- Milyen RAM-ot vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topic
- Pendrive irás-olvasás sebesség
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
#21078528 #22511 üzenetére
sok egyéb mellett azt a programot csapta fejbe, ami a programok betöltésért, összerakásáért és indításáért felelős.
ezzel azt érte el, hogy semmit nem lehetett már elindítani a gépen, ami futott, az futott tovább, de ezen túlmenően zéró.tehát hiába javasolod az mc-t, ha nincs, ami betöltse és elindítsa... ugyanezért nem megoldás a rescue mód sem, mert az sem indul el. csak az a megoldás, ha egy teljesen független, működő rendszerrel visszarakja a linkeket.
-
Ablakos
őstag
válasz
#21078528 #22511 üzenetére
Nem az MC, még egy list parancs sem futott le
Jól elbaszarintottam este a rendszert.Először még nyugodtam keresgéltem a megoldást, mire észrevettem, hogy sorban leálltak a szolgáltatások. Két órát állt a péntek esti fórumozás, csetelés a hülyeségem miatt.
Ahogy bambano tagtárs írta, csak a live cd segített. Még a rescue módban sem indult el a centos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest