Hirdetés
- Az AMD-vel fejlesztené igazán használható szintre a kvantumszámítógépeket az IBM
- Céleszköz: LG Smart Monitor Swing
- Összefog a YMTC és a CXMT a kínai HBM fejlődéséért?
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Amazon Kindle
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#21078528 #21973 üzenetére
Felejtsük!
Bár ezt inkább Fire/SOUL/CD Szakértő ft- nak magyarázd el, mert én olyan mélységig nem ismerem a TRIM működési elvét, mint ti. A szaktopicon folyamatos ellenvélemény ütközések zajlanak TRIM ügyben. Én minden szakértő/hozzáértő véleményét mérlegelem, de hogy mi a jó?
Azt ajánlom csak másoknak, amit én magam is kipróbáltam és jó módszernek tartok.Minden Linuxot és SSD- t használónak bedobom a linkedet, mit fő támaszt, nagy baj nem lehet, ha más módszereit is megemlítem néha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest