-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz N0zer0 #21620 üzenetére
Igen, mondasz valamit. Nem tudom, hogy ez miért nincs alapból megoldva. Elég szokatlan, nem is tudok most olyan disztrót, ahol ilyesmivel gond lenne.
whbear: véleményem szerint továbbra is az az LXDE. Most csináltam vele egy desktopot a nagyszüleimnek. Rögtön indul a böngésző, a tálca elrejti magát, stb. Azon meglepődtem, hogy pont a num lockra nem találtam beállítási lehetőséget, ez azért mégse egy Gnome3, hogy ne legyen benne semmire lehetőség...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest