Hirdetés
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nem a Microsoft árazta be az Xbox kézikonzolokat
- DUNE médialejátszók topicja
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lionhearted
üzenetére
Gondoltam hirtelen összedobok egy biztonsági kamera szkriptet, ami online tárhelyre ment. Ha hosszabb időre el kell mennem, használtam volna.
Aztán kiderült, hogy ingyen tárhelyem nincs ami elbírná akár 1fps-sel a cuccot, de azért megpróbáltam.
mjpg-streamer ment képeket, és mentés után felmásolja őket.
Azóta kitaláltam ugyanezt videóra is.
Na midegy. Ha tudok majd venni egy Raspberry-t, azzal meg lehet majd oldani, hogy figyelje az ajtnyitást, és csak akkor rögzítsen, ha kell

Amúgy ja valószínű ott van a baj, hogy a curlftpfs nem egészen olyan file system, mint egy ext, ezért nem lehet rá csak úgy menteni, gondolom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Wars The Old Republic Collector's Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő