Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmat3
tag
válasz
CPT.Pirk #21161 üzenetére
Nekem Samsung TV-m van, tavalyi olcsó fajta. Source-nál megnyomom a Tools gombot ott van hogy edit name. de ha beállításoknál a Picture Size-t átállítom Screen Fit-re akkor is kihúzza. Utánaolvastam és ezt találtam : "Most decent TVs these days have the ability to turn off overscan, and that is always the first option.
Often it is hidden in something like "Ratio - Just Scan". My panasonic certainly has the option, I can't recall what it is called, will look tonight."
Igen a bug-ra emlékszem, minden újraindításnál be kellett állítani. Most már átálltam nyílt driverre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Új Dell 14 Inspiron 5415 FHD IPS Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Bomba ár! HP Elite X2 1012 G2 i5-7300U I 8GB I 256SSD I 12" 2K+ Touch I CAM I W11 I Gari
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest