Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Köszi!
Közben próba képpen bebootoltam egy régi chakra-ba, amit utoljara egy Brazos E-350-nel használtam kb. két hónapja zárt driverrel. Minden pöpecül ment, de amint átálltam a nyílt driverre az arch leírása szerint frissítés után, elromlott minden. Ki kellett kapcsolni a KDE-ben az OpenGL-t, hogy eltűnjenek a képi hibák.
Tehát xorg/nyílt driver hiba.
Nagyon érdekes, hogy csak A4-4000-rel csinálja, A10-6800K-val nem, pedig azonos felépítésű bennük a GPU, csak az A4-ben gyengébb kiszerelésben...
Nincs mit tenni, várni kell...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kék, sárga, Swarovski, mindegy: csak hozd az Edge 70-et!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Amber Yellow 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo TAB M11 tablet
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest