- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadcoca
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Gondoltam hátha, néha ilyen apróságokon csapja homlokon magát az ember.

Azt még el tudnám képzelni, hogy elqrták a fijjug az iso-t és nincs bebillentve a bootflag, egy fdisk-et esetleg megér.
A 3. lehetőség, hogy több ötletem nincs, kérem kapcsolja ki.

-
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ubuntun van a Muon szoftverközpont, azt tudom. De hogy az más rendszereken is megy-e...
KDE meg jó dolog, csak tedd fel a kde-low-fat-settings csomagot, az kigyomlálja belőle a felesleges dolgokat. (Szintén nem tudom, más rendszeren kell-e.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U -8GB Sale.exe: 26.10.2025-ig Kedvezményes ár! 110.000ft!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest