- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Corsair tápok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Samsung LCD és LED TV-k
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
én a magam részéről nem tudom, hogy a partíciós táblát rendesen át lehet-e mókolni egy nagyobb vinyóhoz. biztos lehet, de ezer éve foglalkoztam ilyennel utoljára. ha a partíciós táblában is benne van valahol a vinyó geometria, akkor nem nyert hangszórót. ha nincs, vagy át tudja faragni jól bitenként, akkor oké.
magát a partíciót utána lehet bántani, ez tény.a memtest kb. semmire se jó a tapasztalatom szerint. pontosabban arra jó, hogyha indítása után nagyon hamar hibát köp, akkor a ram biztosan rossz, de a másik irányból, hogy a memtest nem ír hibát, nem szokott következni, hogy a ram jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest