- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- SSD kibeszélő
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fooler89
őstag
Archnál nem, mert ott mindig a legújabb verzióhoz alakítják a wikit, egy-két nap eltérés persze lehet a frissítés és a wiki frissítése között de a régi csomaghoz nem készül leírás.
kovaax: Ezt a google kereső funkciót nem használtam eddig. Köszönöm a válaszodat, megpróbálom így, hátha megbarátkozom a debiannal.
Ha szabad offolnom, a jövőben tervezek laptopot vásárolni amivel kiválthatnám a asztali+szubnoti kombót. Döntésemet erősen befolyásolja a linux driverek minősége így tapasztalatokra lenne szükségem intel igp-kel kapcsolatban.
Nagyon szeretem az AMD termékeit, de a linuxos driverekkel nem állnak jól, ezért mint gyártó kihúztam a listáról, még az nvidia jöhet a képbe, de velük szokott lenni a legkevesebb gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest