Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Érdeklődve várom a fejleményeket, amikor még próbálkoztam, a felvételt nekem sem sikerült megoldani bt878-cal.
Helyesebben egyszer volt hang a felvételnél, de valamilyen problémával is együtt járt - rég volt -, és azóta egy-egy próbálkozás erejéig sikert nem tudtam felmutatni
Pedig lyukasra gugliztam a netet 
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sorozatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Spórolós topik
- Meditáció
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mini PC
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pedig lyukasra gugliztam a netet