Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
válasz
Zolien
üzenetére
annak idejen UHU 1.0-val kezdtem, aztan kb. fel evvel kesobb tertem at Slackware-re (ha jol emlekszem, 8.1 volt), ez volt ugy 2003-ban
azota ugyanazt a Slackware telepitest hasznalom, persze folyamatosan frissitve, azota atesett nehany teljes gepcseren (beleertve alaplapi chipset (Via->Intel) es procitipus valtast (AMD->Intel)), tokeletesen mukodik a mai napig. majd ha egyszer mar baromira unatkozom, akkor ujrahuzom csak azert hogy 64 bites legyen. talan majd ujabb 7 ev mulva, meglatjuk
-
kovaax
őstag
válasz
Zolien
üzenetére
Amikor új gépet vásárolok, olyankor telepítem újra az oprendszert.
Például a "production" rendszeremet 2007 májusában raktam fel (Debian Etch), mert lecseréltem a régi vasat (játszásiból beleraktam a régi gép vinyóját, gond nélkül felállt rajta a Sarge). Amikor kijött a Lenny, akkor megupgradeltem. Ha kijön a Squeeze, akkor viszont nagyobb vinyót veszek, meg átszervezek ezt-azt, úgyhogy megint friss install fog következni.
A játszós ("test") gépemen meg mikor milyen kedvem van, mit akarok éppen kipróbálni, ilyenek. Bár az Ubuntu és a Fedora azóta fut, amióta kijöttek.
Szerk.: Ez mind desktop. Szerveren komerciális unixot használ a munkáltatóm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Goddess of Victory:Nikke
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Androidos fejegységek
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Árváltozás+játék DVD: Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkBook 16 G6 Ryzen 7 7730U 16GB 768GB SSD FHD+ 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő