-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
bambano #9873 üzenetére
Tehát ha jól értem, meg tudom csinálni azt tc-vel, hogy pl. port alapján a játékhoz tartozó csomagokat különszedem és nagyobb prioritást adok neki, mint bármi másnak?
Illetve miért nem elég, ha egyetlen queue-t csinálok?Atapi:
Megnéztem ezt a wondershapert, igazából segített valamennyit, de nem tökéletes így, mert le kellett vennem 5mbitre (10mbites a feltöltés), hogy ne csökkenjen jelentősen a ping. De még így is ~20ms-ről felugrik 200ms-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- Samsung Galaxy A04S 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest