Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Azt kedves kolléga, amikor parancssorban pl. nyomkodom a lefele gombot vagy a backspace-t s elfogyott a törölnivaló, jön az alaplapi csipogás, hasonló mint amilyen pl. hardver hibánál van rendszerinduláskor(bár ez nem jó példa, mert akkor inkább sípol).
Biztos már rég kikapcsoltad, azért nem emlékszel rá vagy működik a hangkártyád.
A bash man-jában volt valami set bell-style
nevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.
ngabor2:Á, olyanom nekem még nincs, az már luxus lenne
.Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- Hardcore café
- Assetto Corsa EVO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 8gb 16gb DDR 5 so-dimm laptop RAM 4800MHz 5600MHz
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.
.Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot.