- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sötét fantasy eposszal csábítja potenciális vásárlóit az AMD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
birno
addikt
Azt kedves kolléga, amikor parancssorban pl. nyomkodom a lefele gombot vagy a backspace-t s elfogyott a törölnivaló, jön az alaplapi csipogás, hasonló mint amilyen pl. hardver hibánál van rendszerinduláskor(bár ez nem jó példa, mert akkor inkább sípol).
Biztos már rég kikapcsoltad, azért nem emlékszel rá vagy működik a hangkártyád.
A bash man-jában volt valami set bell-style
nevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.
ngabor2:Á, olyanom nekem még nincs, az már luxus lenne
.Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot. 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Xiaomi Watch S4 okosóra
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- iPhone 16 Pro Max 256GB 92% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

nevű parancs, ami állítólag ezt szabályozná, de nekem nem vált be.
.Szegény kis ati 9200-esemet még nem tudtam belőni, ezért is hallom folyton ezt a kedves csipogó hangot.