Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
 - OLED TV topic
 - Milyen monitort vegyek?
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Hogy is néznek ki a gépeink?
 - iPad topik
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Apple MacBook
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

- 

PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

The DJ
addikt
Valaki segítsen megfejteni annak az okát, hogy a proftpd szerverre passzív módban csatlakozva mi a fenéért kell x időt (20-30 másodperc) várni arra, hogy kapjak egy LIST-et?
Aktív módban minden tuti, gyors, száguld, ahogy kell. Passzívban viszont olyan, mintha várna valamire, mintha nem találna nyitott portokat a kapcsolathoz. Átnyálaztam a google-t, állítólag lehet tűzfal (iptables esetemben) vagy proftpd konfigurációs hiba, de engedélyezve vannak a passzív portok, valamint a tűzfalon is át vannak engedve. UseReverseDns és IdentLookups kikapcsolva a proftpd konfigban.
Tehát tudok csatlakozni passzív módban is, de időbe telik, viszont utána már gyors, mint a villám. Mindez Total Commander alól. Bár lehet, hogy az az idő amíg várakozik egy sima timeout és utána azért lép be, mert átvált aktív módba. Szóval nem tudom mit nézzek még meg. Tűzfalat ezerszer ellenőriztem, több passzív portot is megadtam már, de csak nem haladok semerre. Nem égető probléma, de zavar és szeretnék rájönni az okára.

Új hozzászólás Aktív témák
- 2db x Green Cell UPS 2000VA 1200W teljesítményálló tartalék tápegység 2000VA 1200W
 - 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest