Hirdetés
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kompakt vízhűtés
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReJim
őstag
Sziasztok!
Megkérdezem, talán tudtok segíteni:
Ha van egy négy bementes DVR kártyám, ami hardveresen tömöríti a képet/filmet, és van hozzá linuxra támogatás, akkor elméletileg gond nélkül tudom küldeni egy időben a négy kamera képét? a tömörítéssel nem kell foglalkoznom, csak a továbbküldéssel? (pl ffserver.)Félve még egy kérdés: Ismertek olyan kártyát, kártyatípust, ami támogatott linux alatt, és hw-es tömörítése van? (És mondjuk kapható magyarországon is...)
Geovision GV600-al szenvedtem linuxon nem támogatott, de a minősége sem megfelelő.(2 kamerával már sokat késik)
Miközben GV600-hoz keresgéltem megoldást, GV800 linuxos bttv configjaiba futottam: [link]
ezek szerint, a GV800-at be lehet lőni? Egyiknek működik, másiknak meg nem. De friss kernellel működnie kellene... vagy a friss kernel még nem jelenti azt, hogy benne van az oldalon linkelt gv800 patch?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- Synology NAS
- Mesterséges intelligencia topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rendszergazda topic
- Hardcore café
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB Alcantara 1év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest