-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fasza, betettem a jaunty-t telepítési forrásnak, mert a kipi-plugins-re közölte hogy valami függőség baja van, de (márnemtommivoltaz) az meg nem volt fent a standard forráson.
apt-get install kipi-plugins... közölte hogy felrak egy rakat csomagot, lelőtte az X szervert (megkérdezte lelőheti-e, én meg megbíztam benne), utána pápá X szerver
Szóval most van egy friss Ubuntum, mert nem tudtam összekalapálni hogy elinduljon az X...

Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó topic
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A Föld teraformálásával építene galaktikus birodalmat Elon Musk
- AliExpress tapasztalatok
- Úttörő Exynos chippel készül a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- PC Játékok (Márc 26. UP!) Olvass...
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Dell Inspiron 16 Plus 7640 Ultra 7 / RTX 4060 16gb DDR5 1TB SSD/2.5K 120Hz Garancia
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Asus B150M i5 7400 8GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest