- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Állvány topic
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
... és hogy sorban 3 hsz-em is legyen (ami speciel a 9000. szakmai
), egy kérdés:meg lehet tudni valahonnan, hogy egy adott grafikus progi (jelen esetben a firefox) milyen betűtípust használ? az előző verzió betűtípusát megszoktam, most frissítettem és egy teljesen más típust kaptam. egy másik gépen még jók a betűk, szeretném ezen is visszaállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Gaming notebook topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Le Mans Ultimate
- Állvány topic
- Befutott a Death Stranding 2 PC-s változatának az utolsó előzetese
- Könyvajánló
- E-roller topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), egy kérdés: