- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- Esik eső karikára, a hardverek kalapjára
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nem kell újraindítani, csak az X-et
a dirvertelepítéstől meg nem kell beszarni, nem bonyolult az, csak ha szar a driver, meg ha nem érted hogy mi miatt rinyál amikor nem megy. én csak egyszer-kétszer telepítettem nvidia drivert, és a legnagyobb problémám az volt vele, hogy egy 1,2 gigás vinyón volt a linux, szal ahhoz hogy felférjen a kernel forrás , le kellett szedni az egész x-et meg gnome-ot
aztán a dselect-tel visszavahegeszteni... nem mondom hogyélveztem, de magaa dirver felment egy perc alatt... utána meg tuxracer-eztem sokat, meg frozen bubble-oztam, hogy nem utáljam... de a lényeg, kitartás, meg dac 
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- PlayStation 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a dirvertelepítéstől meg nem kell beszarni, nem bonyolult az, csak ha szar a driver, meg ha nem érted hogy mi miatt rinyál amikor nem megy. én csak egyszer-kétszer telepítettem nvidia drivert, és a legnagyobb problémám az volt vele, hogy egy 1,2 gigás vinyón volt a linux, szal ahhoz hogy felférjen a kernel forrás , le kellett szedni az egész x-et meg gnome-ot