Hirdetés
- Kompakt, mégis egyszerűen fejleszthető barebone géppel jelentkezett a Shuttle
- 100 Hz-et tud az ASUS dokkolóval kombinált, ultraszéles monitora
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- A szuperintelligencia még odébb, a szuperapp már közel
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
nem kell újraindítani, csak az X-et
a dirvertelepítéstől meg nem kell beszarni, nem bonyolult az, csak ha szar a driver, meg ha nem érted hogy mi miatt rinyál amikor nem megy. én csak egyszer-kétszer telepítettem nvidia drivert, és a legnagyobb problémám az volt vele, hogy egy 1,2 gigás vinyón volt a linux, szal ahhoz hogy felférjen a kernel forrás , le kellett szedni az egész x-et meg gnome-ot
aztán a dselect-tel visszavahegeszteni... nem mondom hogyélveztem, de magaa dirver felment egy perc alatt... utána meg tuxracer-eztem sokat, meg frozen bubble-oztam, hogy nem utáljam... de a lényeg, kitartás, meg dac 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 3D nyomtatás
- Micro Four Thirds
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- HP Z420 Workstation,Xeon E5-1620 CPU,8GB RAM,500GB SATA3 HDD,WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
a dirvertelepítéstől meg nem kell beszarni, nem bonyolult az, csak ha szar a driver, meg ha nem érted hogy mi miatt rinyál amikor nem megy. én csak egyszer-kétszer telepítettem nvidia drivert, és a legnagyobb problémám az volt vele, hogy egy 1,2 gigás vinyón volt a linux, szal ahhoz hogy felférjen a kernel forrás , le kellett szedni az egész x-et meg gnome-ot