Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- 3D nyomtatás
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet jobb, ha lecsapsz rá!
- Házi hangfal építés
- Billentyűzet gondom van
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Hát amikor lekezdtem a Linuxal ismerkedni, nekem is pont az volt a bajom, hogy árva progit se tudtam rá feltepíteni

Ez való igz, hogy a Linux használata alapvetően nehezebb mint a windows-é. Most nem akarok belemenni abba, hogy melyik a jobb és miért. A windows kényelmesebb, ez egyértelmű. Amiért viszont nagyon szeretem a Linuxot az a végtelen konfigurációs lehetőség. Most pölö nem Susera gondolok, az kicsit leegyszerűsített linux, de pölö a Debian-t a végletekig testre tudod szabni.
Nem hiszem, hogy a Linux az valah is Windows közeli lesz, bármilyen szempontból. A linux fejlesztőknek nem célja az hogy leegyszerűítsék a dolgokat. A linux éppen ezért soha nem elsz olyan elterjedt az otthoni felhasználók körében mint a windows.
Vagy elkezdesz vele ismerkedni, és nagyon megtetszik a komplexitása, vagy elborzaszt, és otthagyod a fenébe. Utóbbi kényelmesebb, előbbi sok munkával jár, de szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Linux kezdőknek
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Milyen autót vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 100% Akkumulátor
- Lenovo Thinkbook 16 G6 WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- Gigabyte RTX 3070 Gaming OC 8GB GDDR6
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest