Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
Hát amikor lekezdtem a Linuxal ismerkedni, nekem is pont az volt a bajom, hogy árva progit se tudtam rá feltepíteni

Ez való igz, hogy a Linux használata alapvetően nehezebb mint a windows-é. Most nem akarok belemenni abba, hogy melyik a jobb és miért. A windows kényelmesebb, ez egyértelmű. Amiért viszont nagyon szeretem a Linuxot az a végtelen konfigurációs lehetőség. Most pölö nem Susera gondolok, az kicsit leegyszerűsített linux, de pölö a Debian-t a végletekig testre tudod szabni.
Nem hiszem, hogy a Linux az valah is Windows közeli lesz, bármilyen szempontból. A linux fejlesztőknek nem célja az hogy leegyszerűítsék a dolgokat. A linux éppen ezért soha nem elsz olyan elterjedt az otthoni felhasználók körében mint a windows.
Vagy elkezdesz vele ismerkedni, és nagyon megtetszik a komplexitása, vagy elborzaszt, és otthagyod a fenébe. Utóbbi kényelmesebb, előbbi sok munkával jár, de szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- ASUS TUF F16 FX607 - 16"WUXGA 144Hz - Core 5 210H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest