Hirdetés
- Fujifilm X
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stanci
aktív tag
válasz
zLegolas
üzenetére
Most látom csak, hogy válaszoltál.

Szóval nekem az XF86Config billentyűzetre vonatkozó részét kellene szerkesztenem. Meg is tettem, de nem történt változás. Ezután kutakodtam és akkor találtam, hogy így lehet elmenteni a változást (ha nem kreálunk új md5 értéket akkor nem alkalmazza a változtatásokat). Nem tudom, hogy tényleg így van-e.
''Az X-et gondolom újraindítottad a változtatásokat követően... (?)''
Ezt hogyan kell? Ha teljes gépet újraindítom az nem jó?
Egyébként annyira nem fontos már a dolog, mert felraktam egy vncserver-t.
Azzal meg az a gond, hogy nem tudom berakni init scriptbe úgy hogy el is induljon. Mindjárt leírom azt a problémát is csak előtte még kipróbálok valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fujifilm X
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bestbuy játékok
- Milyen autót vegyek?
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs