Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windowsos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
zLegolas
üzenetére
Most már minden okés a particokkal köszi (azóta annyi gondom volt, hogy a fat32-t nem tudtam írni userként, de azt megoldottam egyedül, hogy ne csak mindig kérdezzek, hanem használjam is a tudást
)
Most annyi a gondom, hogy a kikapcsoláskor/újrainditáskor kér root jelszót.
a sudo parancs az nem csak annyi, hogy az adott parancsot rendszergazdaként adom ki?
tierbatyo és ngabor2: ikont ha lehet nem szivesen teszek ki az asztalra, mert tiszta asztal hive vagyok
amit lehet azt menüből vagy bill. kombinációval érem el.
mod: zLegolas: mégsem okés minden, a legnagyobb gondom a videokártya driverem, ami nem akar felmenni...
pedig nemi s ATI 
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal!
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- Acer Predator Rift Essential gamer szék
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)
pedig nemi s ATI