- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- Dell notebook topic
- OLED monitor topic
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
A kezdők topic-jában nem válaszolt senki, hátha itt segít valaki:
Sziasztok!
Olyanok tanácsát kérném, akik már végigjárták előttem az utat, hogy ne kelljen nekem is annyit kínlódni.
Szeretnék megismerkedni a Linux-szal. Azt a tanácsot kaptam, hogy pl. az Ubuntut telepítsem fel. Mi a véleménytek?
További kérdéseim:
Mit kell felrakni a biztonságos netezéshez?
Azt olvastam, hogy elég sok mindent ki lehet váltani a linuxban, ami windows-os progi. Milyen lehetőségek vannak visual foxpro-t helyettesíteni, ill visual basic-et (táblázatkezelés miatt)?
Dreamwaver ill photoshop alternatívák?
Egyelőre ennyi lenne.
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Everest / AIDA64 topik
- Battlefield 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Dell notebook topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest