Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Amikor utoljára ellenőriztem (nem mostanában volt), a mysql ingyenes része nem tudott tranzakciókat, így adatbáziskezelőként való alkalmazása erősen korlátozott. Ehhez képest lassú volt. A tranzakciókat az innodb nevű tábla storage típussal tudta, de az akkor pénzes volt. Hogy ez azóta mennyiben változott, nem tudom.
Adatbázist a nagyok oracle-n szoktak kezelni, én szeretem a postgresql-t is. Tesztek szerint a postgresql skálázódik legjobban sok procis gépre. Az oracle meg aranyárban van, bár van egy lebutított verziója ingyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Nintendo GameCube
- OLED TV topic
- Elektromos autók - motorok
- Androidos fejegységek
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest