Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen egeret válasszak?
- November 26-án lesz a Poco Pad X1 bemutatója is
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Apple MacBook
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
czappa
aktív tag
Szia!
''De amit javaslok: Ne válasz 64 bites disztrót! Több a gondjuk mint a hasznuk.''
Nyár vége felé tervezgetek gépvásárlást (hogy lesz-e belőle vmi az más kérdés...), és ma már ugye 64biteset vennék. Ekkor meg már miért ne használnék 64 bites linuxot?
Már többször olvastam, hogy gond van velük, csak azt nem tudom, hogy mi.
Légyszi vmivel támasszátok alá miért nem jó a 64bites változat.
Egy konkrét kérdés: ha egy (bináris) progiból nincs 64 bites változat, akkor attól még működni fog a 32bites?
mod.: Ha a forrást kapom meg, amit tipikusan 32 bites OS alól írtak, azt attól még le tudom fordítani 64bites rendszeren?
A kérdés tulajdonképpen mindenkihez szól.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest