- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyzási hóbortja van az ASUS legfrissebb, QD-OLED paneles monitorának
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor2
nagyúr
konkrétan is felteszem itt a kérdésemet:
van egy gép, ami rá van kötve adsl-lel a netre. működik is, semmi probléma.
viszont szeretném megosztani róla a netet win felé. csak egy pár portot szeretnék neki engedélyezni (http, ftp, msn), első körben korlátozás nélkül. gondolom az iptables lesz az én barátom, de ahogy nézegetem a példasorokat... nekem kínai.
volt egy deb csomag, aminek a nevét már nem tudom, ez alapból csak erre volt jó, pontosabban az mindent átengedett (mivel a másik gépen semmi komolyabb dolog nem lesz, akár minden is átmehet). sajna nincs időm az egész lartc-ot átolvasni, valaki egy rövid megoldást tudna mondani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- Belmont ostora újra csattan: jön a legújabb Castlevania
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Assetto Corsa EVO
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Trollok komolyan
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Beszámítás! Asus Zenbook 14 UX425EA 60Hz notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe W11
- 186 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs