- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Komoly SEAVIV egybegép brutális mennyiségű memóriával
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Életlen svájcibicska: Teszten az LG 45GX90SA okos gamer monitor
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Claudius
tag
Az Evolution levelezővel a következő problémám van, beállítottam az email fiókot, hálózatban vagyok tehát SMTP beállításánál megadtam az átjáronk címét működik is a levél küldés fogadás, a probléma az,hogy kilépek a levelezőből és a következő belébésnél nem működik csak úgy, ha a fájl menű alatt a munka a hálózatban opciót átkapcsolom kapcsolat nélküli üzemre ekkor újra működik. Mit lehet tenni, hogy amikor elindítom a levelezőt ne kelljen mindig ezt kézzel átkapcsolnom?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- 196 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070 (ELKELT)
- Nvidia Quadro FX570
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs