Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yerix
tag
Segítséget szeretnék kérni Manjaro linux bootmenü visszaállításában.
A gépre installáltam ubuntut, majd mellé win10-et és végül a majnarot. Így a manjaro bootmenüje jött be minden boot-olás után.
Nemrég kivettem a gépből az SSD-t és egy másikat használtam pár napig. Majd vissza tettem a sajátomat. De akkor már a uefi nem látta a manjaro-t, csak az ubi-t és win10-et.
Nem tudom mi változhatott meg. Ubi-ból látom, hogy ott a látszólag sértetlen majnaro, de a bootmenü mégsem jön fel bootoláskor.
Kérlek segítsetek, hogy hogyan tudom megoldani, hogy újra legyen manjaro boot menü.
Illetve, ha túl amatőr a kérdés és nem ide tartozik, hanem a linux kezdők topikba, akkor jelezzetek és átrakom oda.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Dell asztali gépek
- E-book olvasók
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Lexus, Toyota topik
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest