Hirdetés
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Teclast Tablet Topic
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Én nem futtattam le az általad említett maxperfwiz-t. Vanila Arch-on vagyok (16 GB RAM van a gépben). Most másoltam dd-vel (4 MB block size-val, oflag=sync kapcsolóval) egy külső 500 GB-os 2,5"-os HDD-re egy 67 GB-os file-t. Folyamatosan tartotta a sebességet, csak a szokásos mértékben lassult, ahogy haladt előre (a lemezen befelé).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Pánik a memóriapiacon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest