- Nem érdemes hűtést cserélni a GeForce RTX 5090 Founders Edition VGA-n?
- A WCCFtech szerint egyelőre előzi az AMD az NVIDIA-t a kvantumszámítógépeknél
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Gyors hordozható SSD-ket villantott a Corsair
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Livius
őstag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Amúgy a jelenlegi "state of the art" az lenne, ha a már meglévő C vagy C++ libjeiteket beraknátok egy igazi C/C++-os Python modulba, tehát egy olyan .so-ba amit a python betud importálni, és abból az ehhez megcsinált osztályokkal egy sima python scriptben tudnátok a top level szintű működést megvalósítani.
Én kb fél éve ezt megcsináltam, egy ugyan ilyen ARM-es Linux alá, és a világ legkorszerűbben és leggyorsabban fejleszthető cucca lett az eredmény ebből.
Amúgy az Eclipse valamilyen tcf-agent cuccal tudja ugyan azt a gdbserveres debugolást mint a VS2019 vagy a VS Code.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Apple asztali gépek
- Filmvilág
- Gumi és felni topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- November 4-én érkezik a Nothing Phone (3a)
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-6820HQ I 8GB I 256SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- Hp, Dell gyári 65W USB-C Type-C töltők, tápegységek
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest