Hirdetés
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Még idén kézbe vehetjük a NEOGEO felújított kiadását
- Saját memóriaszabvánnyal küzd a memóriahiány ellen az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Láttatok már olyat, hogy egy laptopon az egér egy kattintásig működik, utána már csak mozgatni tudom a képernyőn a pointert, de rákattintani semmire?
Egy HP Elitebook 8350 került hozzám, Win7 volt rajta, ott még tudtam kattintani. Van a gépen pöcökegér meg touchpad is.
Egyből gyalultam és ment fel a Mint XFCE, de az alatt meg van a leírt jelenség. Már live rendszer alatt is ez van.
Kipróbáltam a gépen az Antix Linuxot, pont ugyanezt produkálja.Nem állítom, hogy nem alaplap hibás a gép, mert a 4 usb portjából 1 működik... Ha abba az egybe bedugok egy egeret, akkor az működik, azzal tudok kattintani. Ha engedélyezem az amúgy működő touchpad-es kattintást, akkor az sem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen routert?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung kuponkunyeráló
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Arc Raiders
- Ford topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, egyszerűen, OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest