- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- Milyen házat vegyek?
- Frissítettél? Lehet, hogy ezért tűnt el egy funkció a VGA-dról!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- 
			  PROHARDVER! Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Papooo senior tag válasz  Frawly

üzenetére Frawly

üzenetéreMindent is próbáltam, ami a 25 évnyi számtech tapasztalatom alapján eszembe jutott.  
 Persze az összes (nem túl fogyatékos) "megoldást" (vedd ki az optikát és megjavul, vagy épp a töröld le a ramot zsíros izzadt kézzzel) is, amit a neten találtam.InsydeH2O® UEFI BIOS van a gépben, ezt kellene valahogy linux alól frissítenem.
 Pár nap után rájöttem és is , hogy a virtuális gépből frissítés ötlete halva született.
 Ez valami Lenovo átok, mert tele van a net ilyen módon lehalt gépekkel.
 A masinát alkatrésznek vettem meg ezzel a hibával, de ez egy olyan gumicsont, amin vétek nem rágódni. 
 Csak az vigasztal, hogy Linux alatt stabilan működik a masina. Végső esetben "Linux only" laptop lesz.samujózsi A jövő héten a Freedost is ki fogom próbálni, addig csak az ötleteket gyűjtöm, mert előbb sajnos nem lesz rá időm. Még ezzt találtam mint lehetséges megoldást, de sajna angolom és a linuxos tudásom együtt nem elég a megértéséhez. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- BestBuy topik
- Eredeti játékok OFF topik
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest