Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Ha minden normálisan működik és rendesen van megírva a service fájl": ezt nem vitatom, csak ha összeveted azzal, amit a vita elején írtam, akkor kiderül, hogy ez egy üres állítás.
te azt támasztod feltételnek, hogyha minden normálisan működik, én meg azt írtam, hogy a systemd jelentős része nem működik. következmény: a feltétel utáni rész sosem valósul meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Nintendo Switch 2
- TV antenna és jelerősítés
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- PlayStation 5
- Crimson Desert
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- OLED monitor topic
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest