- Bluetooth hangszórók
- Azonnali fotós kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- iPad topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- Apple MacBook
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
"Ha minden normálisan működik és rendesen van megírva a service fájl": ezt nem vitatom, csak ha összeveted azzal, amit a vita elején írtam, akkor kiderül, hogy ez egy üres állítás.
te azt támasztod feltételnek, hogyha minden normálisan működik, én meg azt írtam, hogy a systemd jelentős része nem működik. következmény: a feltétel utáni rész sosem valósul meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 700 helyett 500! 2029. Euronics gari! Lenovo Legion 5 Pro 16! Ryzen 9 / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple iPhone 14 128GB fekete / 12 hó jótállás
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest