Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Androidos tablet topic
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foley101
tag
Sziasztok!
Érdekes problémám van, és nem értem.
Hiren's boot CD-vel indítottam a gépet, és a photorec nevű adatmentő programmal egy csatlakoztatott NTFS merevlemezről 30 GB-nyi törölt fájlt állítottam vissza a gépbe lévő egyik NTFS partícióra.
Utána a Hiren's boot-ban lévő file menedzserrel láttam is a visszaállított fájlokat, meg is lehetett őket nyitni. Majd utána bebootoltam a gépen lévő Win10-el, és a fájlokat nem látom. Az intézőben az látszik csak, hogy a mentési területre kijelölt partíció megtelt Í(ez OK). Rejtett fájlok mutatása be van állítva.
Újra a Hiren's boot CD-vel indítottam el a gépet, és már ott sem látszódnak a fájlok, üresnek mutatja a partíciót.Ez az egész mitől lehet?
Egyébként, tettem a próbát: egy csatlakoztatott külső NTFS lemezre indítottam fájl visszaállítást, és kíváncsiságból a folyamat közben lehúztam a diszket. A visszaállítási folyamat nem állt meg, a Hiren's boot-ban lévő file menedzserrel láttam, hogy a photorec a háttérben továbbra is állítja vissza a fájlokat a lehúzott diszkre, ami továbbra is mount-olt állapotban van.
Azért vagyok meglepődve, mert tavasszal már csináltam ilyen visszaállítást, igaz akkor rendes telepített Fedora alatt történt lokális diszkről egy lokális diszkre a visszaállítás, és a fájlok akkor megmaradtak, nem találkoztam ilyen huncutságokkal.
Segítsetek, miez az egész, és hogyan láthatnám a visszaállított fájlokat, ha egyáltalán ott vannak?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Napelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mikrotik routerek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- PC Játékok
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A5000 16GB 1 év gar
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 1000GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest